16.03.2006 г., 10:42 ч.

копнежи 

  Поезия
686 0 2

     копнежи

 
При тебе искаш ли дойда?

Мълчиш,но знам че се усмихваш.
 Обливат те вълни горещи.

И надеждата таиш ,

че ще ме прегърнеш ти

и устните ми ще целуваш,

ще погалиш тялото ми и

 със страст необуздана

 ще ме имаш до зори.

Във тебе огънят гори

желанието е и в моите очи

а чакаш ли –защо и до кога?

Прати ми знак и в миг 

с колесницата на любовта,

като птица във нощта

при теб ще долетя.

Ще преплувам океана,

ще премина през балкана,

и от луната ще долетя дори ,

защото ме желаеш ти

Липсваш ми.

Обичам те.


 

 

от градината

 

От градината на моята душа

ще откъсна най-красивите цветя,

с багрите на любовта,с допира на вятъра

ще те посипя,с нежността на моето сърце

ще литнеш лек като перце.

И в пухения облак на нашата любов

нежно ще ме галиш с твоето сърце

В  ефирната омая на слънчевия свят

как денят ще бъде на чувства по- богат

 Розово и синьо е небето в утринта,

нежно ще потънем в морето на страстта.

© Донка Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леко е банално...някак си не изразява теб самата, пробвай с различни думи да изразиш това което е написано по-горе
  • ОмФг.... ужАсТ!...има миличкинеща нооооо е адски зле конструкцията на стиха...
Предложения
: ??:??