Една сграда остана за мазане.
Бойко: Пак ще ходя с лазене.
Още малко остана за Шенген.
Всички гафове са от мен.
Хуморът ми е за липосукция.
Не сме първи по корупция.
Не сме измислили тази дума.
Само под масата - една сума.
© Георги Все права защищены
Ще се усмихвам аз дръвнишки.
От ножиците хванах пришки!