3.02.2011 г., 16:20 ч.

Корупция гейт 

  Поезия » Гражданска
438 0 1

Една сграда остана за мазане.

Бойко: Пак ще ходя с лазене.

Още малко остана за  Шенген.

Всички гафове са от мен.

 

Хуморът ми е за липосукция.

Не сме първи по корупция.

Не сме измислили тази дума.

Само под масата - една сума.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Утре пак ще режа лента!
    Ще се усмихвам аз дръвнишки.
    От ножиците хванах пришки!
Предложения
: ??:??