КОШМАР
Ужасно нещо ми се случи днес
Бях подложен на невиждан стрес
Жената, за която аз живея,
Вечерта не бе до мен, ще полудея!
Тревожно търсех я с очи,
Но нищичко не виждах.
Бяха пълни със сълзи.
Мъка гърлото ми бе сковала
Тъга душата обладала
Сърцето мъчно биеше в гръдта
Без нея искаше да призове смъртта
Умът ридаеше неутешимо
За него вече нямаше значимо
И точно когато щях да се предам
Целия в студена пот облян
Осъзнах, че тоз убиващ стрес
Е поредният кошмар нощес
Тя спеше сладичко до мен
Аз я гушнах, почувствах се спасен
Сега смело отново очите ще затворя
Щом до мен е, срещу всичко
Мога да се боря!!!
© Красимир господинов Все права защищены