Oct 18, 2015, 8:06 PM

Кошмар 

  Poetry » Love
298 0 0

 

            КОШМАР

 

 

Ужасно нещо ми се случи днес
Бях подложен на невиждан стрес  
Жената, за която аз живея,
Вечерта не бе до мен, ще полудея!    
Тревожно търсех я с очи,
Но нищичко не виждах.
Бяха пълни със сълзи.
Мъка гърлото ми бе сковала     
Тъга душата   обладала
Сърцето мъчно биеше в гръдта
Без нея искаше да призове смъртта  
Умът ридаеше неутешимо
За него вече нямаше значимо 
И точно когато щях да се предам
Целия в студена пот облян
Осъзнах, че  тоз убиващ стрес
Е поредният кошмар нощес 
Тя спеше сладичко до мен
Аз я гушнах,  почувствах се спасен   
Сега смело отново очите ще затворя   
Щом до мен е, срещу всичко
Мога да се боря!!!

 
 
 
 

© Красимир господинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??