2 нояб. 2009 г., 01:15

Космическа искра 

  Поэзия » Любовная
658 0 5

Магията ли те създаде -
или космическа искра.
Жадуваш в мене да се впиеш,
а аз от тебе да чета.
И тайните ти искаш да открия,
а после само аз да съм сама,
че май прочела съм това:
след две-три срещи да забравиш
за тези нежни, хубави слова
и после болката за мене
една, единствена тъга.

© Гергана Баракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??