2.11.2009 г., 1:15 ч.

Космическа искра 

  Поезия » Любовна
659 0 5

Магията ли те създаде -
или космическа искра.
Жадуваш в мене да се впиеш,
а аз от тебе да чета.
И тайните ти искаш да открия,
а после само аз да съм сама,
че май прочела съм това:
след две-три срещи да забравиш
за тези нежни, хубави слова
и после болката за мене
една, единствена тъга.

© Гергана Баракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??