18 февр. 2017 г., 21:07

Котенце игриво 

  Поэзия » Для детей
4684 2 10

Мислех си, че е страхливо

мойто коте малко, сиво,

но започне ли игрите,

тръгват вече и белите!...

 

Но че слуша, вече зная –

тая малка запетая!

Щом излезе на разходка,

прави като мама-котка –

 

първо лапките си мие,

после във килима трие...

Мислех си, че е страхливо,

то оказа се игриво! 

01.08.2016г.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??