Козя пътека,
край нея – облаци.
Пълзи човекът
змиеподобно.
Дъхти земята
на мед и щастие.
Човекът страда
за да порасне.
Расте от корен –
като покръстване.
Щом стигне горе
ще се откъсне.
Цвета Иванова
© Цвета Иванова Все права защищены