Вричам се,
а недоизречени все остават -
чувства, мисли, терзания, копнежи.
Ти ли ще ги разбереш? Едва ли!
На теб ти е писано да предизвикваш (все) валежи.
Да рушиш, да преобръщаш светове.
Моите.
Безсрамно да крадеш, неистово да искаш.
Всичко да взимаш.
За себе си.
© Полина Все права защищены