За да вляза в душата ти, драга,
магистрала ли да построя?
И със моите чувства на прага,
като влюбен ли да постоя?
И да чакам широките двери
със замах да отваряш в зори.
Че във тебе сърце да трепери
И когато се будиш дори.
Или ти предпочиташ пътека
към душата ти тайна да е.
Че и бавно, и трайно, полека
та сърце ми любов да краде.
И крадец на любов ли да стана,
като идвам по тайния път?
Предпочитам при теб да остана,
ако ще да премина отвъд...
© Никола Апостолов Все права защищены
Желая Ви хубав ден! Поздрави от мен!