Jun 21, 2017, 9:20 AM

Крадец на любов 

  Poetry » Love
333 1 8

За да вляза в душата ти, драга,

магистрала ли да построя?

И със моите чувства на прага,

като влюбен ли да постоя?

 

И да чакам широките двери

със замах да отваряш в зори.

Че във тебе сърце да трепери

И когато се будиш дори.

 

Или ти предпочиташ пътека

към душата ти тайна да е.

Че и бавно, и трайно, полека

та сърце ми любов да краде.

 

И крадец на любов ли да стана,

като идвам по тайния път?

Предпочитам при теб да остана,

ако ще да премина отвъд...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??