3 мая 2007 г., 14:10

Крадец на обич!!!.....  

  Поэзия
731 0 1

Крадец на обич мога ли да бъда?
Да прося хорската любов!
Щом в сънищата само мога
с теб да бъда!
Къде да търся смисъл занапред?

И как да моля, за да бъдеш с мене?
Да прося милостиня ли от теб?
Открадвам само миговете щастие!
И пазя всеки миг за мен!

Не вярвам, че отново обич
ще намеря истинска!
Не вярвам, че отново с мен
ще бъдеш ти!
Крадец на обич мога само
аз да бъда!
Да прося хорската любов! 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не може да се открадне или изпроси човешката любов!
    Когато искаш да получиш,раздавай в огромни количества!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??