7 мая 2013 г., 13:18

Край 

  Поэзия » Философская
375 0 0

Аз знам, ще си отиде
някой ден
от тебе
Пролетта.
И Облаците 
ще напълнят
Небесата...
А почне ли с юмрук
да чука Есента,
не вярвай вече ти
дори и в Чудесата!

Не вярвай вече в Никого.
Това е твоят сетен Ден!
Ще хлопне тихичко
и подир теб Вратата...
И тук ще свърши
краят ти неотменен!
И ще започне
Пътят на Душата...


   20.03.-26.06 1975 г. София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??