23 окт. 2011 г., 23:09

Край 

  Поэзия
494 0 3

Стига! Ни молба, ни сълзи в очите.

Няма да хуля съдбата си.  Не!

Даже отново да бликнат сълзите,

аз ще ги спра, ще ги скрия.

Зла съдба от живота ме измами.

Патих си.

Вече от днес нататък ще избирам сама,

без чувство.

Хубавите мои мечти се спотаиха в забрава.

И ще ми бъде тежко  може би...

без да мисля за тебе тогава!

© Лина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??