10 июн. 2016 г., 13:28

Край 

  Поэзия » Философская
479 0 0

Край.  Мрак и тишина.

Чува се единствено скръбта.

 

Плът- в пепел се превръща тя

и се слива със изгнилата земя.

Болка- след теб остана само тя,

а в ъгъла- горчива самота.

Хора-много, с безизразни лица,

а сякаш сам си в пустошта.

 

Край.След края- празнота.

Многолика и различна е смъртта.

© Iva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??