10 jun 2016, 13:28

Край 

  Poesía » Filosófica
478 0 0

Край.  Мрак и тишина.

Чува се единствено скръбта.

 

Плът- в пепел се превръща тя

и се слива със изгнилата земя.

Болка- след теб остана само тя,

а в ъгъла- горчива самота.

Хора-много, с безизразни лица,

а сякаш сам си в пустошта.

 

Край.След края- празнота.

Многолика и различна е смъртта.

© Iva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??