23 мар. 2022 г., 21:13

Край 

  Поэзия » Любовная
148 0 0

Прибери се днес, 

от мислите си изпотен. 

И прави се, че няма нищо, 

тайно си мисли за мен.  

  

Предложих ти любов, 

дадох ти успокоение, 

но погледът ти суров, 

ме изпълни с притеснение.

 

Огънят ни угасна,

страниците избеляха,

романът наш бе забравен,

тонът на мелодията ни е вече бавен. 

 

Раните ми зараснаха, 

сълзите мои засъхнаха,

устата ми намериха слово,

а сърцето ми, то заби отново.

© Nadi Buzova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??