Прибери се днес,
от мислите си изпотен.
И прави се, че няма нищо,
тайно си мисли за мен.
Предложих ти любов,
дадох ти успокоение,
но погледът ти суров,
ме изпълни с притеснение.
Огънят ни угасна,
страниците избеляха,
романът наш бе забравен,
тонът на мелодията ни е вече бавен.
Раните ми зараснаха,
сълзите мои засъхнаха,
устата ми намериха слово,
а сърцето ми, то заби отново.
© Nadi Buzova All rights reserved.