27 апр. 2011 г., 18:39

Крайно обречен 

  Поэзия
471 0 0

Крайно обречен


Снощи в съня ми ме навести.

Не ти стига, че си неканен гост в мисълта.
А в общуването все нещо ни тежи.
Сякаш си изплитаме двупосочна война.

Снощи бе толкова реално,
ала наяве ситуацията бяга надалече...
Прехвърляме искри до баналност.
Пътувайки съня до реалността
е крайно обречен...


17.03.2004 г.

© З. Райкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??