Apr 27, 2011, 6:39 PM

Крайно обречен 

  Poetry
468 0 0

Крайно обречен


Снощи в съня ми ме навести.

Не ти стига, че си неканен гост в мисълта.
А в общуването все нещо ни тежи.
Сякаш си изплитаме двупосочна война.

Снощи бе толкова реално,
ала наяве ситуацията бяга надалече...
Прехвърляме искри до баналност.
Пътувайки съня до реалността
е крайно обречен...


17.03.2004 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??