21 июл. 2021 г., 22:15

Красива те помня 

  Поэзия » Любовная
443 1 4

Красива! Красива те помня

и тъй съжалявам до днес,

че моята глупост огромна

над чувствата даде превес.

 

Красива отвън и отвътре

ах, толкова сляп ли съм бил?!

Позволил съм по мен да се тътре

клюката в образа гнил...

 

Повярвах на думи неверни

наместо да вярвам у теб.

Виновен за дните ти черни,

да страдам сега ми е ред.

 

А толкоз те искам до мене,

че всичко бих дал на света

за капчица, капчица време

с любимата моя жена...

 

Красива! Така ще те помня

макар да си в чужди ръце.

Бездумен аз вятъра гоня

разбрал, че ми липсва сърце.

 

 

 

© Evgeni Milev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??