8 сент. 2023 г., 00:36

Красиво син 

  Поэзия » Любовная
159 0 0

 

красиво пронизващи сини очи в мен

познато магнетична енергия за обмен

авторската душа обградена от жилав лед

ще го премахне ли неслучайния син мироглед

нищо друго не може да го стопи

да, всичко обграждащо ме - почти

само твоя енергия моята разтапящо може сломи

колебаещи се чувствителни стени зад прекрасното синьо огледало

ще попречат ли (дано не) на моето същество само за теб зажадняло

всичко заобикалящо ме, което със сладко горчиви сълзи ценя

актуално чувствително умножаваш и жадувам да те пленя

цялото ми същество иска да те усеща компулсивно

искам те, та чак обсесивно

заслужава си това емоционално плашещо неразбирателство

което може потенциално да надхвърли близостта и на най-силното приятелство

душата ми благодарна на каквото и да е там

че съживи забравеното емоционално в моя храм

 

© Бетина Божидарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??