14 мая 2008 г., 14:07

Кратка нежност 

  Поэзия
725 0 13
            Кратка нежност


Отново
сме жестоко влюбени
във себе си.
Събуждаме се
без възторзи и мечти.
Колко обедняхме -
аз и ти -
разтърсени от жаждата
за кратка нежност...

© Иванка Гичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??