14 may 2008, 14:07

Кратка нежност 

  Poesía
718 0 13
            Кратка нежност


Отново
сме жестоко влюбени
във себе си.
Събуждаме се
без възторзи и мечти.
Колко обедняхме -
аз и ти -
разтърсени от жаждата
за кратка нежност...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??