27 июн. 2010 г., 22:40

Кратко 

  Поэзия » Другая
942 0 6

Слушай това езеро –
говори.
Слушай устните му –
мълчат.
Живей със себе си –
можеш!
Няма ли истинска –
любов?!

Прашна е прашната ми
завеса –
Прашни поети – добър ден!
Китка рози до Мавзолея,
няма я истинската любов...

 

Слушай това езеро,
чуй го!
Чуй ми устните – те шептят...
Живей със мен, ако можеш...
Това нашето Е
любов!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??