3 нояб. 2016 г., 11:36

Криле 

  Поэзия » Другая
379 0 0

Лежа във прозрачен ковчег,
от есенна шума обкичен,
и сякаш изминал е век,
откак за последно съм дишал.

Лежа сред прозрачни воали
и как не потъвам е чудо -
от липси натегнал съм цял,
от думи и мънички лудости.

Лежа и се взирам, невиждащ,
в спокойното сиво небе;
водата тревожат между ни
шепоти с пъстри криле.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??