В Огнен устрем
върху Крилете на Вечността
няма го Времето,
всичко е спряло,
всичко сияе във бяло.
Върху Крилете на Вечността
няма посока
и няма желание,
всичко тука е свято Послание.
Върху Крилете на Вечността
няма в теб граници,
ти не си никъде
и ти си навсякъде.
Върху Крилете на Вечността!
Ела, поиграй си със Вятъра,
дръж във ръцете си Мълнии,
бъди във дъжда всяка Капчица,
повярвай ми: ти си Стихиите,
ти си Космосът, ти си Вселената.
Върху Крилете на Вечността
теб вече те няма.
Тука е Богът Всевластният!
© Ангел Филипов Все права защищены