10 окт. 2024 г., 12:55

Критерии 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
71 0 0

Днеска като се започна

една поредица порочна-

коя е горе в небосвода,

а пък коя е гола вода.

 

Всеки критерии си има.

Гледа ги, па и ги снима.

На  тоя крак си му харесва,

оня в гърдите се отплесва.

 

Аз също имам си критерии.

Лазят ме някакви бактерии.

Но, да налагам моят знак

и то пред вас-е , няма как!

 

Да, всеки нещо си харесва

и всеотдайно се отплесва.

Обаче, аз съм в друга фаза,

не мога с вас да влезна в джаза.

 

Жените искаме ги всички-

и баровци, и без парички.

Бе, те дадат ли, не дадат

накрая пак със нас ще спят!

 

Това закон си е природен.

Пък аз съм  с номер старомоден-

ухажвам всякакви женици,

дори във джоба без парици!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??