9 июл. 2015 г., 20:33

Кръговрат 

  Поэзия » Философская
387 0 1

Кръговрат

ReмаТе

 

... и по-добре луд

с ясна посока

*ненормален

човек без цел

човек без насока

 

 

... а, Земята е - път!

(това запомни)

единствен глупакът

за кеф се върти.

© Людмил Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??