9.07.2015 г., 20:33 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Философска
382 0 1

Кръговрат

ReмаТе

 

... и по-добре луд

с ясна посока

*ненормален

човек без цел

човек без насока

 

 

... а, Земята е - път!

(това запомни)

единствен глупакът

за кеф се върти.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??