13 февр. 2010 г., 22:41

Кръговрат 

  Поэзия » Другая
547 0 1

Кръговрат

 

Имам или нямам нещо,

търся го или намирам  ей така.

Сякаш късмет имам нещо,

или пак ми затварят вратата пред носа.

 

И правя тъй крачката напреде,

а изглежда сякаш, че назад.

В обърканото сегашно време

нещата все наопаки стоят.

 

Е, та питам те къде ще е финалът,

а ти началото ми сочиш пак!

А то било началото на края,

а краят бил началото на нов живот.

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??