8 нояб. 2013 г., 11:42

Кръговрата 

  Поэзия
464 0 2

Настане ли късна вечер.

Тогава хората са най-самотни.

Сами са и потъват в размисли,

за живота си - за миналото, настоящето и бъдещето си.

 

Питат се, защо допуснаха грешки в миналото си, за да съжаляват за тях в настоящето си.

Ако можеше да върнем времето назад, но няма такава опция, в кръговрата на живота.

И докато мислят за грешките в миналото си, пропускат настоящето. Въртят се като изгубени и пропускат най-важните неща - онези малките.

 

Гореща тъмнина вътре, във вас е самотата. Станете и гордо ù покажете вратата. Залостете след нея  вратата. Усмихнете се и продължете кръговрата!

 

© Десислава Любомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??