Не се сърди и никога не заблуждавай
хората които вярват в теб...
не ги лъжи ,споделяй с тях.
Човек ли си такъв си остани.
На дявола греха си не споделяй.
Усмихвай се дори да те боли
Сълзите свой не прекривай
и вярвай че слънцето и теб ще узари.
Прощална нощ,звезди,кошмари...
илюзия,прекършен кръст
моряка в сушата не вярва
но търси своя кръстопът.
© Ангел Все права защищены