23 янв. 2008 г., 23:58

куклени емоции 

  Поэзия » Другая
473 0 3
 КАТО  НА КУКЛА НА КОНЦИ ЖИВОТА МИ ВЪРВИ
                                                      о Колко                 арогантен е
                                                      в целУвки            в приятелство
                                                        в мечти                    дори
                                                                     от всички
                                                                 рани  ме  боли
                                                                     плача  без
                                                                         сълзи
                                                                       за всяка     
                                                                 рана  -  семе   в
                                                        мен       израства         и
                                                    тази       Каменна стена        расте
                                                и            виждам огЛЕдалНИ         роли
                                           в                              новий                            ден
                                                                     но тези рани
                                                                         бъдещи
                                                                        отбягвам
                                                                    близо    съм но
                                                                 кукло     -      вода
                                                                в                          мен
                                                             за нови                    роли
                                                           ме                                  нагажда
 БЛИЗО СЪМ НО ДЯВОЛЪТ ВЪВ МЕН  ЕМОЦИИТЕ СКРИШОМ ГИ ПРЕРАЖДА               







 




© Dimitar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??