6 мая 2008 г., 02:13

Купена - продадена 

  Поэзия » Другая
668 1 15
Разнищи ме като стар килим,
непотребен, стъпкан до прага.
Как успяхме това да позволим,
да стана аз за тебе непозната.
Изтъка ме отново от лъжи,
по свой образ и подобие.
Боготвориш ти чуждите жени,
наричат те „Ваше Благородие”.
Продаде ме, за да се отървеш от мен,
и размени пари за любовта ми.
Но по-добре сама, отколкото със теб -
нещастна и стъпкана в прахта си.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??