10 мая 2009 г., 21:59

Куршум от нелепи обвинения 

  Поэзия » Любовная
499 0 2

Куршум от нелепи обвинения

 

 

Разстреля ме... Прониза ме направо.

С куршум от нелепи обвинения.

Изтръгна го, това във ляво,

сърце ли бе - или низ от извинения.

 

Нещо в мен умира,

раната е смъртоносна...

Нещо в мен напира

небето да докосна...

 

Раната кърви, уви, не спира...

Капки кръв се стичат в твоите длани.

Душата ми покоя си намира

в няколко сълзи от две бездънни ями...

 

Но ти сълзите ми не виждаш.

Стреляш с твоите куршуми.

Сърцето мое ти обиждаш

с лоши, груби думи.

 

 

На  Г...                                 10.05.2009

 

© Катерина Саватова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??