Куршум от нелепи обвинения
Разстреля ме... Прониза ме направо.
С куршум от нелепи обвинения.
Изтръгна го, това във ляво,
сърце ли бе - или низ от извинения.
Нещо в мен умира,
раната е смъртоносна...
Нещо в мен напира
небето да докосна...
Раната кърви, уви, не спира...
Капки кръв се стичат в твоите длани.
Душата ми покоя си намира
в няколко сълзи от две бездънни ями...
Но ти сълзите ми не виждаш.
Стреляш с твоите куршуми.
Сърцето мое ти обиждаш
с лоши, груби думи.
На Г... 10.05.2009
© Катерина Саватова All rights reserved.