19 мар. 2016 г., 19:01

.... кутия... 

  Поэзия » Другая
505 0 0

......по булеварда пристъпва едва

.....тихо безмълвно държи в ръка

.....сякаш без мисъл и с празни очи

.....празна кутия - по всичко личи...

 

.....минава този странник всеки ден

.....минава все тъй покрай мен

.....веднъж го попитах за тази кутия

.....не че исках отговор да открия....

 

.....той ме прониза с поглед студен

.....нося парченца от мен

.....изпод капака залепнал от пот

.....нося вътре счупения си живот....

 

.....един ден изчезна и оттогава

.....животът му счупен потъна в забрава

.....спомен за пълната празна кутия

.....до днес не мога да открия.....14.01.2014 bj

 

 

 

© Богдана Все права защищены

....благодаря....

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??