15 февр. 2017 г., 17:36

Къде е Калина? 

  Поэзия » Любовная
586 1 0

Много време отмина.

Откакто не съм виждал Калина.

От онази

далечна утрин в чужбина. 

Когато погледът и 

внезапно изстина.

 

Къде е, къде е Калина? 

Наистина ли всичко

просто ей така си отмина? 

Ще я видя ли пак някой ден!?

...в Пловдив.

...или в чужбина?

 

Калина..

Къде си, Калина...?

 

Вината навярно е моя..

Не е на Калина!

Аз сам реших

след нея да тръгна 

И сам си заминах.

 

От нея 

и нейната

пуста чужбина.

Ах... Калина.

Калина...

 

Къде е, къде е Калина!? 

Ако ми звънне

Отново след нея

ще тръгна. 

И пак ще замина!

 

Без да ми мигне окото 

отивам в чужбина!

Ако ме иска отново

...Калина! 

 

 

Калина ...

Къде си, Калина? 

Светът ми без тебе изстина!
 

Ех... Калина.. Калина!

 

 

© D. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??