17 нояб. 2009 г., 10:32

Къде е това място? 

  Поэзия » Любовная
556 0 19

 

Ветровитите пътища

отвориха обятия за нас.

Къде е това място,

където пристигнахме?

Мека мъгла се разстила...

 

Виж там над планините – облаците

тихо пеят нашата история!

Чуй! Долината с цветя

разказва нашата история...

 

В тоя град на мечти,

на този път от спомени,

сезонът-есен  се разпръсква

в златисто...

нашата утрин е златна.

 

Земята заспива под одеяло от сняг,

само един огън гори

дълбоко в две сърца...

Бризът пее и тялото

започва да трепти.

 

Намерил си хиляди причини да обичаш!

Здездите се пръскат над нас

в сиянието на нощта.

И мечтите също там сияят.

Две сърца  – два пламъка светят.

 

Къде е това място?

Къде дойдохме с теб?

 

2009г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??