26 нояб. 2010 г., 23:16

Къде останаха онези дни красиви 

  Поэзия
561 0 0

Къде останаха онези дни красиви,
защо загубих те и не мога
днес аз  при мен да те върна?

Имам ли сили да вярвам
във вчера, в онези сутрини
топли? Да вярвам ли в
любовта
или да се науча да
мразя?

 Животът изправя ме всеки

ден към тази дилема -
да спра ли да мечтая или
 да се науча света да
мразя?

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??