Къде останаха онези дни красиви,
защо загубих те и не мога
днес аз при мен да те върна?
Имам ли сили да вярвам
във вчера, в онези сутрини
топли? Да вярвам ли в
любовта или да се науча да
мразя?
Животът изправя ме всеки
ден към тази дилема -
да спра ли да мечтая или
да се науча света да
мразя?
© Ноно Якимов Всички права запазени