7 июл. 2012 г., 11:11

Къде си? 

  Поэзия » Любовная
660 0 1

Няма те. 
Светлина в далечината -
Слънцето ми пие от мечтата. 

 

Тука си. 

Сигурност във тъмнината. 
Защо ми е слънце над главата? 

© Малката смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??