Jul 7, 2012, 11:11 AM

Къде си? 

  Poetry » Love
649 0 1

Няма те. 
Светлина в далечината -
Слънцето ми пие от мечтата. 

 

Тука си. 

Сигурност във тъмнината. 
Защо ми е слънце над главата? 

© Малката смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??