2 авг. 2013 г., 22:13

Къде си раснало до днес, та не си повехнало... 

  Поэзия » Любовная
491 0 0

Къде си раснало до днес, та не си повехнало?

И цялата си красота все още съхранило си във теб.

Не си ли расло в бурените като всяко друго

цвете, изсъхнало преди да избуи?

 

Не те ли е докосвала ръка човешка?

Човешки крак не те ли е подритвал?

Погледите хорски не си ли срещало?

Та с целия си аромат и блясък

разцъфтяло си ти днес за мен.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

 

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??