Къде си раснало до днес, та не си повехнало?
И цялата си красота все още съхранило си във теб.
Не си ли расло в бурените като всяко друго
цвете, изсъхнало преди да избуи?
Не те ли е докосвала ръка човешка?
Човешки крак не те ли е подритвал?
Погледите хорски не си ли срещало?
Та с целия си аромат и блясък
разцъфтяло си ти днес за мен.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Todos los derechos reservados