Къде замина, Алберто
Дори не се обади
Само подхвърли смачкан лист
През прозореца ми и отиде
Други градове да опостушаваш
Кога мина оттук
С кой полет изчезна
Обади ли се на някой друг
Допусна ли някакви грешки
Пази се, Алберто
Защото след теб тичат другите
14.06.2006
© Десислав Илиев Все права защищены