И ако всичко отгоре ни е предопределно,
с теб ли ще вървя към старостта?
До теб ли да се будя на мен е отредено,
или друга е имала честта?
И ако Някой горе живота ни подрежда,
дали с правилните ще ни събере,
или подобно на заплетено кълбо от прежда,
Съдбата всеки сам трябва да си разплете...
И да открие от сърцето си липсващата част?
Започвай да разплиташ, следващата ще съм Аз!
~Десислава Консулова~
© Десислава Консулова Все права защищены