Jun 24, 2015, 8:06 PM

Кълбо от прежда 

  Poetry » Love
457 0 0

И ако всичко отгоре ни е предопределно,

с теб ли ще вървя към старостта?

До теб ли да се будя на мен е отредено,

или друга е имала честта?

 

И ако Някой горе живота ни подрежда,

дали с правилните ще ни събере,

или подобно на заплетено кълбо от прежда,

Съдбата всеки сам трябва да си разплете...

 

И да открие от сърцето си липсващата част?

Започвай да разплиташ, следващата ще съм Аз!

 

~Десислава Консулова~

 

© Десислава Консулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??